>Karnıyarık Börek

>

Yapılışı:
Yufkaları sıvıyağ, yarım bardak maden suyu ve yarım bardak su karışımı ile ıslatıp ikiye katlıyoruz. Sigara böreği saracak gibi 4 eşit parçaya bölüp iç harcını koyuyoruz, ben kıymalı soğanlı iç hazırladım. 3-4 parmak genişliğinde sarıp, kalan karışımı üzerlerine sürüyoruz. Ortalarını 3 parmak kadar kesip fırına atıyoruz. Kabarıp kesik yerler açılmaya başladığında fırından çıkarıp dilimlenmiş domates dilimlerini yerleştiriyoruz. Yanına biberde koyabilirsiniz. Tekrar fırına salıp kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet Olsun…
Reklamlar

About neskayfee

Güzel olan herşeyi, hobilerimi, yemek, pasta, börek tariflerimi paylaşmak için buradayım.
Bu yazı Börekler içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

4 Responses to >Karnıyarık Börek

  1. Pembe Tatlar dedi ki:

    >Nefis gözüküyor ellerine sağlık canım…

  2. Nesli dedi ki:

    >sağol arkadaşım

  3. tatesal dedi ki:

    >BANA UĞRARMISIN CANIM SANA ÖDÜLÜM VE BİLDİRİMİM VAR….BÖREKLERE BAYILDIM ALDIM ÇAYIMIN YANINA….SEVGİLER….

  4. Nesli dedi ki:

    >afiyet olsun canım hemen geliyorum bloğuna 🙂

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s