>Çilek Soslu Tavuk Göğsü

>


Malzemeler
1 lt. süt
1 su bardağı un
1,5 su bardağı toz şeker
125 gr margarin
1 paket vanilya
1 kase çilek (ben dondurulmuş çilek kullandım)
2 yemek kaşığı toz şeker
Yapılışı:Margarin ile unu pembeleşinceye kadar kavuruyoruz. Süt ve şekeri ilave edip muhallebi kıvamı alana kadar karıştırıyor, kaynamaya başlayınca 4-5 dak. kısık ateşte pişiriyoruz. yapışmaması için su ile çalkaladığımız borcama döküp soğumaya bırakıyoruz. Üzerine 1 kase çileği 2 yemek kaşığı toz şekerle rondodan geçirerek döküyor, 1-2 saat buzdolabında beklettikten sonra servis yapıyoruz. Afiyet olsun…
Reklamlar

About neskayfee

Güzel olan herşeyi, hobilerimi, yemek, pasta, börek tariflerimi paylaşmak için buradayım.
Bu yazı Tatlılar içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

5 Responses to >Çilek Soslu Tavuk Göğsü

  1. >ellerine saglik canim güzel bir tat

  2. Pembe Tatlar dedi ki:

    >Ooo ellerine sağlık canım…

  3. Nesli dedi ki:

    >teşekkür ederim arkadaşlar

  4. Begonvilli Ev dedi ki:

    >Ellerinize sağlık. Harika tarifler.

  5. Nesli dedi ki:

    >teşekkürler 🙂

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s