>
İkisini de ilk kez yaptım bu akşam… fena da olmadı hani tavsiye ederim efendim buyrunnnnnnn
Kaynayan tuzlu suda brokoliyi 10 dak. kadar haşlayıp borcama aldım. Üzerine beşamel sos yapıp döktüm ve kaşar rendesi serperek fırında kızarana kadar pişirdim.
Çorba içinde haşladığım brokolinin bir bölümünü haşladığım suyun 1 bardağı ile rondodan geçirdim. 1 yemek kaşığı unu tereyağı ile kavurup üzerine rondodan geçirdiğim brokoliyi, 1 bardak sütü, karabiberi, tuzu ve haşlama suyunu ilave ederek kaynamaya bıraktım. Biz beğendik umarım sizde beğenirsiniz. Afiyet Olsun 🙂
,
Reklamlar
>Her ikiside favorimdir ellerine sağlık canım arkadaşım…
>ben karnıbaharı böyle yapıyordum çok seviyorum…ellerine sağlık
>teşekkür ederim kızlar
>Ellerine saglik canim nefis iki lezlet bir arada .Sevgiler öptüm.
>ellerine sağlık neslicim çok güzel görünüyorlar…bu arada seni mimledim bloğumu ziyaret edersen sevinirim canım..
>teşekkür ederim esracım hemen ziyaretine geliyorummmm 🙂