>MuZLu ParFe

>

2 poşet krem şantiyi 1 su bardağı soğuk süt ile çırpın.
28 adet kırılmış kakaolu petit beurre bisküvi,
1 çay bardağı fındık kırığı,
yarım çay bardağı pudra şekeri,
1 adet dilimlenmiş muz,
1 portakal kabuğu rendesi ekleyip karıştırın.
Streç film kaplı kalıba döküp dondurun.
Çikolatalı sosu tarifine göre hazırlayıp soğutun.
Parfeyi servis tabağına ters çevirip
Üzerine çikolatalı sosu döküp dilimleyerek servis yapın.
.
AFİYET OLSUNNN…
Reklamlar

About neskayfee

Güzel olan herşeyi, hobilerimi, yemek, pasta, börek tariflerimi paylaşmak için buradayım.
Bu yazı pastalar içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

4 Responses to >MuZLu ParFe

  1. tatesal dedi ki:

    >Süper bir parfe tarifi canım,ellerine sağlık….

  2. Nesli dedi ki:

    >afiyet olsun canım çok da kolay fotoğraf bana ait değil 🙂

  3. makcig dedi ki:

    >Ziyaretin için çok teşekkürler.Bursa'daysan yada yakınlarda bekliyoruz buluşmaya.Sevgiler…

  4. Nesli dedi ki:

    >Canım Bursadayım ve buluşma yeri bana öyle yakın ki ama malesef aylar öncesinden belirlenen bir seminer için Antalyada olucam o tarihte… aklım sizde kalacak o kesin 😦 inş bir dahaki buluşmaya sizlerleyim.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s