>Barbunya Pilaki

>

Taze barbunyayı önce birkaç taşım kaynatıp kara suyunu süzdüm. Soğanı domates rendesi ve bir tatlı kaşığı salça ile kavurup barbunyaları ve tuzunu ilave ettim. Suyunu koyarak yağına kalana kadar pişirdim.

Reklamlar

About neskayfee

Güzel olan herşeyi, hobilerimi, yemek, pasta, börek tariflerimi paylaşmak için buradayım.
Bu yazı Zeytinyağlılar içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

2 Responses to >Barbunya Pilaki

  1. çokzarifişler dedi ki:

    >elinize sağlık bende çok severim plaki..sevgiler

  2. Nesli dedi ki:

    >teşekkür ederim 🙂

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s