>Beşamel Soslu Karnıbahar

>
Önce karnıbaharları limonlu suzlu suda haşladım,
Hazırladığım beşamel sosa bulayıp borcama dizdim
Üzerine soğan ve salça ile kavurduğum kıymayı yaydım
Bolca kaşar rendesi ile fırına saldım
Kaşar eriyip kızarınca da çıkardım… AFİYET OLSUN

Reklamlar

About neskayfee

Güzel olan herşeyi, hobilerimi, yemek, pasta, börek tariflerimi paylaşmak için buradayım.
Bu yazı Zeytinyağlılar içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

6 Responses to >Beşamel Soslu Karnıbahar

  1. Gülcan dedi ki:

    >çok harika olmuş ellerine sağlık sevgiler.

  2. TATLI TUZLU dedi ki:

    >cok harika bir fikir.Annem kücükken kiymali karnibahar yemegi yapardi.Cok nefis olurdu.Bak benim de simdi aklima geliyor.Ama sen firinda ve kasarli besamel soslu yapmissin eminim harikadir.NEFIS AFIYET OLSUN.Denenecek

  3. Nesli dedi ki:

    >Teşekkür ederim Gülcancım sevgiler

  4. Nesli dedi ki:

    >Teşekkür ederim Perihancım mutlaka dene canım şimdi tamda zamanı… sevgiler 🙂

  5. HACER ATMACA dedi ki:

    >çok güzel görünüyor…beşamel soslu hiç denememiştim ilk fırsatta bende deneyim..ellerine sağlık neslicim..

  6. Nesli dedi ki:

    >teşekkürler canım

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s