>
Önce karnıbaharları limonlu suzlu suda haşladım,
Hazırladığım beşamel sosa bulayıp borcama dizdim
Üzerine soğan ve salça ile kavurduğum kıymayı yaydım
Bolca kaşar rendesi ile fırına saldım
Kaşar eriyip kızarınca da çıkardım… AFİYET OLSUN
Reklamlar
>çok harika olmuş ellerine sağlık sevgiler.
>cok harika bir fikir.Annem kücükken kiymali karnibahar yemegi yapardi.Cok nefis olurdu.Bak benim de simdi aklima geliyor.Ama sen firinda ve kasarli besamel soslu yapmissin eminim harikadir.NEFIS AFIYET OLSUN.Denenecek
>Teşekkür ederim Gülcancım sevgiler
>Teşekkür ederim Perihancım mutlaka dene canım şimdi tamda zamanı… sevgiler 🙂
>çok güzel görünüyor…beşamel soslu hiç denememiştim ilk fırsatta bende deneyim..ellerine sağlık neslicim..
>teşekkürler canım