>Tavuklu Bulgur Pilavı

>
Tavuk eti küp küp doğranır suyunu çekince tereyağ, kimyon, kara biber, kırmızı biber
ve tuz ilave edilerek kavrulur. 1 su bardağı bulgur ilave edilip karıştırılır 2 su bardağı su konularak pişirilir. AFİYET OLSUN…

Reklamlar

About neskayfee

Güzel olan herşeyi, hobilerimi, yemek, pasta, börek tariflerimi paylaşmak için buradayım.
Bu yazı Pilavlar içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

5 Responses to >Tavuklu Bulgur Pilavı

  1. sarkaç dedi ki:

    >Ne güzel, pratik anlatmışsınız. Ben çok severim bulguru, yanında turşu da olunca…

  2. YELDA dedi ki:

    >ellerine sağlık buz gibide yayık ayranı olursa yanında tam olur:))

  3. Nesli dedi ki:

    >nedense bulgur denince benimde aklıma ayran ve taze soğan gelir :)çok teşekkürler arkadaşlar

  4. Pembe Tatlar dedi ki:

    >Elelrine sağlık canım….

  5. verago dedi ki:

    >benim yapabileceğim kolaylıkta sanırım. teşekkürler, sevgiler..

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s