>Kabak Tatlısı

>

Kabaklar istenilen büyüklükte parçalara ayrılır,
üzerini kaplayacak kadar şeker ilave edilir
ve kısık ateşte kendi suyuyla pişirilir
AFİYET OLSUN…

Reklamlar

About neskayfee

Güzel olan herşeyi, hobilerimi, yemek, pasta, börek tariflerimi paylaşmak için buradayım.
Bu yazı Tatlılar içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

8 Responses to >Kabak Tatlısı

  1. sarkaç dedi ki:

    >Bu güzel tatlı afiyetle yenir

  2. Nesli dedi ki:

    >Aynen öyle arkadaşım 🙂

  3. estergonyesil dedi ki:

    >Bunca zamandır blog dünyasındayım ama hala görmediğim bloglar var. Bu bloglarda onlardan birisiymiş ama geçte olsa buradayım. Etkinliğime de ayrıca davetlisin. Sevgiler…

  4. verago dedi ki:

    >çok severim ben de..elinize sağlık.

  5. Nesli dedi ki:

    >estergonyesil hoşgeldiniz :)davetiniz için teşekkürler…verago teşekkürler canım

  6. Eylül dedi ki:

    >Ellerine saglik canim, cok güzel görünüyor…

  7. Nesli dedi ki:

    >teşekkürler canım

  8. Ülker dedi ki:

    >Offf…olsa da yesek. :))Hele cevizli ve kaymaklı olursa…

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s