>Şehriyeli Pilav ve Kremalı Et Kavurma

>.
ŞEHRİYELİ PİLAV
1 su bardağı pirinç sıcak su ve tuz ile ıslatılıp 2-3 saat bekletilir
şehriye tereyağ ile kavrulur 1,5 su bardağı su veya et suyu ilave edilir kaynağığında pirinçler ilave edilir suyunu çekip göz göz olana kadar pişirilir.
.

.
KREMALI ET KAVURMA
Etler suyunu salıp çekince sıvıyağ tuz ve karabiber eklenerek kavrulur, krema ilave edilip 3-4 dak. kadar daha ateşte tutulur ve sonra afiyetle yenir.

Reklamlar

About neskayfee

Güzel olan herşeyi, hobilerimi, yemek, pasta, börek tariflerimi paylaşmak için buradayım.
Bu yazı Et Yemekleri, Pilavlar içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

>Şehriyeli Pilav ve Kremalı Et Kavurma için 2 cevap

  1. HACER ATMACA dedi ki:

    >KREMALI ET KAVURMAMI ANAM BEN NORMAL ETLİ YEMEKLERİ DOĞRU DÜRÜST YAPAMAZKEN YENİ TARİFLER GÖRÜYOM :)) ÖĞRENCEĞİM NE COK SEY VARMIŞ ELLERİNE SAĞLIK NESLİM..

  2. Nesli dedi ki:

    >çok teşekkürler sen sor ben anlatırım arkadaşım

Bir Yanıt Bırakın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s